woensdag 13 november 2013

'Waylon voor Nederland naar Songfestival?'

Niet Ilse de Lange, maar zanger Waylon zal Nederland vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival in Kopenhagen. Althans dat is het gerucht volgens RTL Boulevard en Songfestigvalweblog.nl

Als we de social media mogen geloven is het lied van Waylon door Ilse de Lange geschreven. Armin van Buuren zou de produktie van het lied voor zijn rekening nemen. Van Buuren ontkende dat echter.

De afgelopen maanden werd al duidelijk dat de TROS en AVRO die dit jaar samenwerken als fusiepartners hoog inzetten voor het komende Eurovisie Songfestival. Cornald Maas liet in RTL Late Night al weten dat er geen Nationaal Songfestival zal komen. Het lied zal net als bij Anouk intern gekozen worden. Op 25 november zal de TROS de Nederlandse inzending voor Kopenhagen officieel bekendmaken.

Waylon is geen onbekende op het songfestival. Hij nam in 2005 samen met Rachel Kramer als het duo Rachel & Waylon deel aan de voorronden van het Nationaal Songfestival met het nummer “Leven als een beest”.


Glennis Grace won in dat jaar het Nationaal Songfestival. In 2008 nam hij deel aan Holland’s Got Talent waarin hij op de tweede plaats eindigde.

In het voorjaar van 2014 verschijnt een nieuw album van Waylon. Wellicht met het nummer voor het Eurovisie Songfestival.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten