donderdag 23 januari 2014

Deelnemers Eurosong 2014 al uitgelekt

De Belgische voorrondes starten pas op 2 februari, maar de namen die zullen deelnemen zijn deels al uitgelekt. De Belgische krant Het Laatste Nieuws pakte vandaag uit met de namen.

Onder hen veel volk van Idols en The voice van Vlaanderen, maar ook oud-kandidaten als Nelson (Eurosong 2008), Petra (Eurosong 1993, 1999 en 2006) en oud-Urban Trad zangeressen Veronica Codesal & Soetkin Collier die een duo zullen vormen.

De eerste namen (tien zijn er nog niet bekend):
* Udo, Silvy De Bie, 2Fabiola, Andrei Lugovski, Maureen, Manuel Palomo, Axeela, Yass, Eva Jacobs, White Bird, Jonas Cole, Nelson, Petra, Veronica Codesal & Soetkin Collier, The Fuckeleles, 3M8S, Bandits, Jessy, The Exclusive Strings, Viola Furleo

Het expertenteam heeft tijdens de castings (die op 2 en 9 februari worden uitgezonden) acht artiesten meteen één van de acht tickets voor de halve finales (23 februari, 2 en 9 maart) gegeven. Acht andere artiesten plaatsten zich voor de callback (16 februari). Dit is de eerste liveshow en meteen de laatste kans voor deze kandidaten om de experts én de kijkers alsnog te overtuigen van hun talent. De uiteindelijke finale vindt plaats op 16 maart in het Antwerpse Sportpaleis. Eva Daeleman en Peter Van de Veire zullen Eurosong 2014 presenteren.

Bron: Songfestivalweblog.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten